Siapa Kami dan Peranan Kami

Kakitrader dilancarkan pada tahun 2002 sebagai laman web berita dan penyelidikan percuma dari IG, adalah salah satu sumber berita dan analisis terkemuka di dunia mengenai komuniti perdagangan mata wang, komoditi dan indeks.

Penganalisis Kakitrader melaporkan setiap hari mengenai perubahan terkini dalam pasaran kewangan, memberikan analisis asas, ekonomi dan teknikal tepat pada masanya dan pemeriksaan terperinci mengenai pembentukan carta yang menjanjikan dengan sebut harga mata wang langsung. Kakitrader juga menyediakan analisis pergerakan pasaran, menjelaskan faktor ekonomi, politik, dan teknikal yang mendorong pasaran.

Nilai Teras

Integriti lebih daripada sekadar kata kunci untuk kita. Kami berpandukan kepada pendekatan perniagaan pertama pelanggan dan kami meletakkan nilai-nilai kualiti, integriti dan ketelusan sebagai tonggak segala yang kami lakukan.

Integriti dan Kewajaran.

Kami tidak pernah berhenti mencari kaedah untuk berjaya.

Bergantung pada maklum balas untik meningkatkan kaedah.

Bersama mencapai lebih tinggi.

Visi

Kakitrader komited untuk memperkasakan orang untuk melabur dan berdagang dengan yakin dalam persekitaran yang inovatif dan boleh dipercayai dan disokong oleh perkhidmatan peribadi terbaik dan integriti tanpa kompromi.

Misi

Buat peluang pertumbuhan profesional untuk pelanggan kami, dari pemula hingga peniaga maju, dan untuk kolaborator dan rakan kongsi kami (bank, pendidik, penganalisis bebas, penyedia data dan broker).

Kami menyampaikan maklumat dan alat yang paling maju seperti kadar dan carta, analisis pasaran, berita forex, kalendar ekonomi atau webinar bersama-sama dengan pelbagai sumber maklumat bagi peniaga untuk mengakses pasaran secara sedar.

Kenapa Pilih Kakitrader?

Ciri-ciri

Penganalisis Kakitrader melaporkan setiap hari mengenai perubahan terkini dalam pasaran mata wang, memberikan analisis teknikal tepat pada masanya dan pemeriksaan terperinci mengenai pembentukan carta yang menjanjikan dengan sebut harga mata wang langsung.

Kalendar Ekonomi

Jadual pelepasan lengkap acara berita yang keluar dari negara-negara, dengan kemampuan penapis untuk menentukan kedudukan masing-masing mengikut kepentingannya.

Analisis Teknikal

Jadual pelepasan lengkap acara berita yang keluar dari negara-negara, dengan kemampuan penapis untuk menentukan kedudukan masing-masing mengikut kepentingannya.

Siri Webinar

Kakitrader menawarkan satu siri webinar yang menyoroti beberapa alat perdagangan utama dan dapat memberi nilai kepada pendekatan perdagangan pelanggan.

Berita Masa Nyata

Tengok jam untuk memasuki pasaran dan aktif berdagang dalam keadaan pasaran yang bergerak pantas. Apabila undur mencapai sifar.