banner
Ramalan Harga Mata Wang Kripto: Shiba Inu, Polkadot & SafeMoon – Penutupan Asian 16 Ogos

Harga Shiba Inu memerlukan harga yang lebih tinggi pada $0.0000112 kerana kelewatan program ganjaran ShibaSwap
Harga Shiba Inu menyaksikan jangka masa berlanjutan sementara sebahagian besar pasaran cryptocurrency menguat. Walau bagaimanapun, kelembapan ini terbukti menjadi pengumpulan dan diikuti oleh tindakan harga yang meletup. Walaupun kenaikan mendadak ini gagal bertahan, SHIB saat ini berusaha untuk mencapai sasaran yang dimaksudkan untuk kali kedua.

Ramalan Harga Polkadot: DOT mara lebih awal daripada pendahuluan 40%
Harga Polkadot perlahan menuju ke arah kenaikan 40% kerana ia terus mencatat tahap tertinggi dan rendah yang lebih tinggi. DOT telah meningkat lebih dari 116% sejak rendah 20 Julai, menandakan tahap tertinggi yang tidak dilihat sejak 21 Jun, pada $23.51. Harga Polkadot telah membentuk saluran selari menaik pada carta 12 jam, kerana DOT secara berturut-turut mencatat puncak dan palung yang lebih tinggi.

Harga SafeMoon tidak berminat untuk pemulihan, menuju penurunan 25%
Tindakan harga SafeMoon terus kekal kurang memuaskan ketika SAFEMOON terus berjalan dengan rendah. Jumlah dagangan yang semakin berkurang juga menunjukkan bahawa minat terhadap altcoin telah menurun, menyebabkan perkembangan corak grafik menurun. $0.00000203 bertindak sebagai sokongan kritikal untuk altcoin, dan penutupan di bawah tahap ini dapat menimbulkan masalah bagi kenaikan harga.

Share Me