banner
Ramalan Harga Bitcoin

• Harga Bitcoin secara relatifnya tidak berubah sejak 7 Januari, terus berlegar antara $40,000 dan $43,000.

Pembangunan harga Bitcoin kemungkinan lebih rendah sebelum memulakan dorongan baharu yang lebih tinggi

Harga Bitcoin berada dalam kedudukan tidak menentu pada carta Ichimoku hariannya. Tenkan-Sen harian dan garis leher corak kepala-dan-bahu berkongsi kawasan nilai antara $41,000 dan $43,000. Bitcoin telah menghabiskan dua belas hari dagangan terakhir dalam julat itu.

Indeks Kekuatan Relatif kekal dalam keadaan pasaran bears, dengan garisan RSI pada masa ini pada 35 – tepat di atas paras terlebih jual pertama 30. Akhirnya, pengayun Indeks Komposit menunjukkan amaran paling segera kepada beberapa tekanan menurun, dengan garisannya menunjukkan tanda-tanda persimpangan di bawah purata bergerak-pantas daripada keadaan neutral – isyarat amaran yang sangat menurun.

Walau bagaimanapun, Bitcoin mengalami penurunan yang sangat ketara sejak awal tahun 2022, tetapi penurunan tidak dapat atau tidak mahu menjana penjualan yang besar di bawah paras harga $40,000. Oleh itu, jika Bitcoin boleh mengekalkan sokongan berhampiran Tenkan-Sen harian pada $42,000, ia akan mencapai tahap rendah yang lebih tinggi dan mewujudkan pangsi yang diperlukan untuk memulakan langkah baharu yang lebih tinggi.

Share Me