banner
Percubaan Emas Mencapai Paras Tertinggi Sepanjang Zaman!

Percubaan Emas Mencapai Paras Tertinggi Sepanjang Zaman!

Bulan ini, emas membuat percubaan pada paras tertinggi sepanjang masa $2075 yang ditetapkan pada Ogos 2020, tetapi gagal untuk menembusi.
Harga hanya $5 sahaja lagi untuk mencatat rekod tertinggi baharu, tetapi penjual bertindak untuk memastikan perkara itu tidak berlaku.

Apakah maksud ini dari segi harga sekarang? Oleh kerana terdapat penurunan jangka pendek baru-baru ini, kami ingin mengenal pasti potensi tempat sokongan untuk harga. Sokongan ini boleh berfungsi sebagai batu loncatan untuk harga kembali ke tahap rintangan tinggi sepanjang masa.

Oleh kerana harga kini didagangkan di bawah nombor pusingan $2000, tahap sokongan seterusnya pada jangka masa ini ialah paras tertinggi sepanjang masa sebelumnya iaitu $1920 dari September 2011.

Terdapat satu lagi tahap sokongan sebelum itu, yang juga diklasifikasikan sebagai kukuh, dan itu adalah paras tertinggi tahun lepas sebanyak $1959.

Kita perlu memerhatikan Emas kerana kejayaan mungkin menandakan permulaan arah aliran jangka panjang yang boleh bertahan beberapa tahun.

Share Me