banner
Harga Dogecoin Perlu Dikesan Semula Untuk DOGE Terus Naik 30% Lagi
  • Harga Dogecoin mungkin menyusut sebelum kenaikan seterusnya kerana MRI memancarkan isyarat penjualan.
  • Kemerosotan semula 8% ke had atas zon permintaan pada $0.311 nampaknya mungkin terjadi.
  • Kebangkitan tekanan pembelian sekitar $0.311 dapat mendorong DOGE naik sekitar 28% menjadi $0.40.

Harga Dogecoin meningkat secara eksponensial selama 24 jam terakhir, memotong zon bekalan penting dan membalikkannya ke sokongan. Langkah ini, sementara menaik, perlu menguji semula penghalang permintaan yang baru dibentuk untuk mengesahkan kehadiran pembeli.
Sekiranya berjaya, DOGE mungkin akan memulakan aliran menaik baru, mendekati tahap kemalangan sebelum 19 Mei.

Harga Dogecoin bersiap sedia untuk penurunan
Harga Dogecoin meningkat sekitar 22% dalam tempoh 24 jam terakhir, menghancurkan zon bekalan segera dari $0.28 hingga $0.31. Pembetulan di sini berkemungkinan disebabkan oleh kenaikan yang meningkat dan isyarat jual yang dilancarkan oleh Momentum Reversal Indicator (MRI) dalam bentuk candlestick ‘one’ berwarna merah.
Formasi teknikal ini meramalkan pembetulan candlestick satu hingga empat, mengisyaratkan penarikan semula ke tahap sokongan segera pada $0.33. Peningkatan jumlah pelabur yang menempah keuntungan boleh menyebabkan pecahan $0.33 dan ujian semula $0.31, had atas zon permintaan.
Pelabur boleh menjangkakan kebangkitan pembelian pada $0.31 atau $0.33, yang membawa kepada permulaan aliran menaik baru.
Momentum kenaikkan yang dihasilkan kemungkinan akan menembus $0.37 dan membuat kenaikan pada rintangan $0.40.
Sebaliknya, jika penurunan harga terus menurun, melanggar $0.31, DOGE akan memasuki semula zon permintaan bermula dari $0.28 hingga $0.31. Walaupun penggabungan dalam julat yang disebutkan hanya akan melambatkan kenaikan, candlestick 9 jam yang menentukan hampir di bawah $0.28 akan membatalkan tesis kenaikan harga.
Dalam kes sedemikian, pembeli pasaran dapat mengharapkan koin meme untuk menguji semula $0.27.

Share Me