banner
BITCOIN: Kemas kini mengenai kripto dan perkara yang akan dijangkakan seterusnya

BITCOIN: Kemas kini mengenai kripto dan perkara yang akan dijangkakan seterusnya

Sudah lebih sebulan kami membuat penulisan mengenai mata wang kripto Bitcoin yang kebetulan merupakan bapa kepada semua kripto.
Terdapat begitu banyak bunyi tentang kemalangan cryptos dari beberapa bulan yang lalu tetapi adakah ia benar-benar berakhir?

Berdasarkan apa yang kami ada dari rangka masa bulanan, anda dapat melihat bahawa kami telah menelefon 18k suatu masa dahulu dan kini harga nampaknya bertindak balas kepada tahap itu tetapi kemudian jika anda melihat pada lilin penurunan harga besar sebelumnya, adakah anda fikir ia akan berjalan akan dibawa keluar dalam masa terdekat? Itulah persoalan yang perlu kita tanyakan kepada diri kita sendiri.

Melihat ke dalam rangka masa mingguan, kita dapat melihat tahap 18k dan juga penurunan dari 64k double top. Potensi pulangan kepada sokongan formal 30K adalah ideal untuk penjual masuk dan kemudian mungkin menurunkannya kepada 10k. Anda mungkin bertanya mengapa 10k, semuanya ada pada carta. H4 menunjukkan penyatuan bersih di mana harga telah bergelut tetapi kini nampaknya menghampiri paras tertinggi 23k penyatuan dan jika ia pecah maka kita sepatutnya mempunyai 27k kawasan yang diuji dan mungkin 30k. Ambil perhatian bahawa aliran semasa masih menurun tetapi kemudian harga sentiasa perlu memuat semula dengan menjejak semula ke kawasan yang diminati di mana penjual berkemungkinan besar akan meneruskan penguasaan mereka.

Kesimpulannya, lihat kawasan rintangan untuk peluang jualan untuk mengikuti arah aliran pada Bitcoin.

Share Me